Meny 2

-De første minuttene er et skue

Messegeneral Oddveig Molnes smiler når hun beskriver starten av Radiomessa, slik den pleier å være. Lørdag 4. november braker det igjen løs, og da er muligheten stor for sunnmøringen til å både kose seg og komme i gang med årets julehandel.

Radiomessa 2017 arrangeres i Borghallen på Ålesund folkehøgskole for andre gang, etter stor suksess i fjor. Tidligere år har messa holdt til i Ålesund bedehus.

Det vil bugne av gaveartikler, småkaker, lefser, kransekaker, klippfisk, håndarbeid og hobbyartikler. -Det er særlig rift om lefsene, forteller Oddveig Molnes. -Folk har gjerne smugtittet på forhånd, og gjør alt for å sikre seg det de har peilet seg ut. Det er lurt å komme i god tid, tipser hun om.

Programmet starter kl 11.00 med åpning av styreformann i Radio Sunnmøre, Are Bakke, og med korsang av Sing It, og deretter braker det løs. I tillegg til varesalg, blir det tombola med «Katta i sekken», og åresalg med fine premier. Generalen fra Ellingsøy har kontakt med kjekke hummerfiskere, og har blitt lovet å få levert flere kokte hummere. -Hummeren lever farlig i disse dager, påpeker Molnes.

-Her kan man enten stikke fort innom eller ta seg god tid, legger hun til. For sistnevnte gruppe vil det være god anledning til å kjøpe rømmegrøt, smørbrød og kaker og kaffe i kafeteriaen.

Oddveig Molnes har lang og god erfaring med å arrangere messa, som avsluttes med en samling kl 14. Da synger Godøy-koret Elkana, og Johan Halsne (Imf) holder en andakt, før det blir trekninger og gjestene kan ta sine varer under armen og vende nesen hjemover. Messegeneral Oddveig Molnes legger til slutt til at de setter stor pris på alle de frivillige som er i sving i løpet av arrangementet. Det lages til støtte for Radio Sunnmøre, som ønsker alle hjertelig velkommen til Borghallen ved Ålesund folkehøgskole lørdag 4. november.

 

Stengt for kommentarar

Laget med god hjelp fra ImF