Meny 2

Ny medlemsrekord i KRIK

For andre året på rad setter KRIK ny medlemsrekord.

 Før sommeren ble medlemstallene for 2016 klare. Med 15 100 betalende medlemmer i 2016 er dette ny medlemsrekord i KRIK.

– Det er veldig gledeleg at KRIK igjen har satt medlemsrekord, forteller Erling Ekroll (43), generalsekretær og idrettsprest i KRIK.

Også i 2015 kunne KRIK glede seg over rekord, då med 14 689 medlemmer.

– Den store oppslutninga visar at tilbodet KRIK gjev er viktig og attraktivt for mange. Vi har samtidig registrert at rekordmange nye lokallag har vorte starta i 2016. Veksten i medlemstall og antall lokallag stemmer godt med vårt inntrykk om at veldig mange deltek og engasjerar seg i KRIK sitt arbeid – både i lokallag, på leir og gjennom kompetansegruppene våre, fortset Ekroll. Møre og Romsdal ligg på topp 5 i landet når det gjeld antal medlemar.

Ekroll gleder seg stort over at mange får erfare idrettsglede, trosglede og livsglede ved å være med i ulike KRIK-fellesskap. Samtidig understreker Ekroll at KRIK skal fortsette å jobbe hardt for å videreutvikle KRIK i årene som ligger foran.

. Han trur framgangen kjem av at dei  har klart å finne ei form for kristent arbeid som kombinerar det å få lov til å bruke kroppen og samtidig dyrke sport- og fritidsinteresse. Samstundes som dei unge fær vere saman i eit godt kristent fellesskap og få dele trua, er bra. – Vi har ein lav terskel i forhold til det idrettslege, alle kan vere med uansett nivå seier Ekroll.

For å oppnå videre vekst legg han vekt på at organisasjonen må være flinke til å skaffe frivillige.- Vårt ønske er å se en vidare vekst, slik at enda fleire får oppleve idrettsglede og trusglede i KRIK.

Du kan høyre intervjuet her:.

Stengt for kommentarar

Laget med god hjelp fra ImF